Проект договору 3. прутки з легованої сталі #3
Інформація про предмет торгів
Предмет торгів3. Прутки з легованої сталі
Опис предмета договору1. Вид активу: товарно-матеріальні цінності 2. Найменування активу: прутки з легованої сталі 3. Визначена законом підстава передачі активу для реалізації: ухвала слідчого судді Київського районного суду м. Одеси
Початкова ціна21507308.00
Крок торгів(%)1.00
Стан торгівторги завершені
Кількість(не задано)
Інформація про процедуру торгів
Завершення прийому заявок2023-05-29 09:00:00
Початок подачі цiнових пропозицій2023-05-30 09:00:00
Інформація про порядок участі в торгах
Порядок участі у торгахФізична або юридична особа, яка виявила намір придбати лот, зобов’язана зареєструватися на веб-сайті. З моменту реєстрації, така особа набуває статусу користувача. Для участі в електронних торгах, користувач подає заявку на участь в електронних торгах та сплачує гарантійний внесок на рахунок Організатора.
Терміни та порядок внесення фінансового забезпеченняГарантійний внесок (у розмірі 10 відсотків від стартової вартості лоту) вважається сплаченим з моменту його зарахування на рахунок Організатора, але не пізніше ніж за одну добу до початку електронних торгів. У разі, якщо сума гарантійного внеску надійшла з порушенням строків, кошти підлягають поверненню платнику протягом п’яти робочих днів з дня їх зарахування на рахунок.
Порядок ознайомлення з майномВідомості про місцезнаходження активу (фактична адреса зберігання активу): зберігається на території 4 причалу ВПК № 2 ДП «Ізмаїльський морський торгівельний порт», за адресою: Одеська область, м. Ізмаїл, вул. Портова, буд. 7. Порядок ознайомлення з активом: +38 (095) 771 27 25.
Умови оплатиПереможець електронних торгів протягом п'яти банківських днів з дня наступного за днем підписання протоколу електронних торгів зобов’язаний: 1) перерахувати кошти за придбаний актив на рахунок АРМА, вказаний у протоколі електронних торгів; 2) звернутися до АРМА, надати документальне підтвердження перерахування коштів за придбаний актив (лот) на рахунок АРМА, вказаний у протоколі електронних торгів. Переможець також сплачує Винагороду Оператора (сплата за послуги Оператора). Винагорода Оператора вираховується із гарантійного внеску, залишок якого перераховується на ранунок Переможця не пізніше ніж за 3 банківьських дня після повної сплати за лот. Винагорода Оператора встановлюється у відсотковому відношенні до ціни продажу лоту. Розмір Винагороди Органiзатора становить 5 відсотків ціни продажу лота, але не може бути більше ніж 200 розмiрiв прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня відповідного року.
Додаткова інформаціяАктив прутки з легованої сталі, у кількості 139 зв’язок на загальну масу 510300 кг. Аукціон публікується вдруге, умови публікації узгоджено із Замовником. Реалізується без ПДВ та знаходиться в режимі митного контролю "Транзит". Сплата за зберігання та вивіз активу не входить у вартість лоту. Переможець зобов'язується сплатити за весь термін зберігання активу та самостійно організовувати його вивіз. Актив публікується втретє, з можливістю зниження вартості. Умови назначення аукціону узгоджено з АРМА. Дата публікації активу: 23.05.2023р. Контактні дані Організатора: ТОВ "Придніпров'є 2021", 49000, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вул. Полігонна, будинок 25А, офіс 201, +38 (093) 319 42 25, tbpridneprove@gmail.com
Прикладені файли
Прикладені файлиЗавантажити
Проект договораЗавантажити
Завантажити протоколи торгів